LIITY JÄSENEKSI

Kivisalojärjestelmä (osuuskunta) ja Kivisalon yhteisökylä ottavat jatkuvasti uusia jäseniä joukkoon. Jäsenenä liityt mukaan toimintaan, joka tarjoaa etuja jäsenilleen arjessa ja elämässä:

  • rakentaa omakotitalo Kivisalon yhteisökylään
  • työllistyä osuuskunnan avulla ympäri Suomea
  • nauttia jäsenille suunnatuista eduista, joita on sovittu suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa
  • olla mukana rakentamassa uudenlaista tapaa omistaa, tehdä työtä ja elää.

Oikeudet tuovat myös vastuuta: yhdessä luomme todeksi kestävää kumppanuutta, toinen toistamme, itseämme ja ympäristöämme kuunnellen ja kunnioittaen.

Huomaa, sinun ei tarvitse asua tai toimia Kivisalon yhteisökylässä, vaan osuuskunnan jäsenyys on maailmanlaajuinen, asut kaupungissa tai ulkomailla, yksin tai yhdessä. Useimmat osuuskunnan jäsenistä asuvat ja toimivat ympäri Suomea. Erityisesti haemme työssä käyviä asukkaita Kivisalon yhteisökylään Kuopioon ja jäseniä osuuskuntaan, jotka ovat kiinnostuneita kivisalojärjestelmästä. Toiminnan taustalla ei ole poliittista, uskonnollista tai muuta ideologiaa vaan tavallinen suomalainen elämäntapa. Toimintaan osallistumisen aktiivisuuden valitset itse.

Portaat jäsenyyteen alkavat tukiyhdistysen jäsenyydestä. Tutustu toimintaan osallistumalla esimerkiksi tapahtumiin. Osasta tapahtumia tiedotetaan näillä sivuilla kohdassa Uutiset ja Facebookissa. Kivisalon yhteisökylässä on toimintaa myös tapahtumien ulkopuolella! Ole omatoiminen, lähesty meitä – me vastaamme.

Portaissa kulkemiseen liittyy Kivisalon yhteisökylän tukiyhdistyksen jäseneksi liittyminen. Maksa 20 euron vuosittainen jäsenmaksu tilille FI27 5397 0820 0205 19 Kivisalon yhteisökylän tuki ry. Ilmoita nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi viitteessä. Lähetä viimeistään tämän jälkeen sähköposti asiakaspalveluun tai soita asiakaspalvelunumeroomme ilmoittaen kiinnostuksestasi. Jäsenmaksun maksaneet pääsevät käyttämään näitä kotisivuja laajemmin. Jäsenet liitetään automaattisesti sivuston käyttäjiksi ja käyttäjätunnus ilmoitetaan sähköpostilla.

Tervetuloa mukaan!

Tagit: